Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 2 oktober 2013

Intensiva dagar

Det är det på jobbet just nu. Hade mycket på jobbet också men detta är annorlunda. Strategi för nästa år ska präntas ner, budget ska läggas, rutiner ändras, informationsflödet flöda osv.  Och helst allt på en gång. Men det blir säkert bra, än har jag inte förstört något iaf.


Har ett par långa dagar framför mig. Inte säkert att jag ens kommer åt sidan i morgon. Och fredag lär jag väl vara mer trött än pigg när jag väl kommit från jobbet. Tur det är helg och jag kan vila. har förresten redan fått löfte om att få se huset invändigt på lördag. Så det får bli ett varv till Öland då. Vill inte missa chansen. Fast i morgon blir det sovmorgon. Tänkte börja lite drygt en timme senare än vanligt. Å andra sidan slutar jag 01,00 fredag morgon...... Lär behöva sov lite innan.


Maken överraskade i måndags. Han som knappt vill gå längs stranden har bokat solsemester i februari. Ska bli intressant. Lika bra att gå till polisen nästa vecka och förnya passet. Hoppas det inte tar mer än en vecka innan man får det. För det jag har nu går ut i veckan därpå......


Nope dags att förbereda de närmaste två dygnet.

1 kommentar:

  1. Spännande att få komma in och se huset!! ta bilder!
    Och vad gulligt av maken att överaska med en solsemester!!

    SvaraRadera