Öland

Öland
Solnedgång

söndag 19 augusti 2018

Vem snodde min lediga helg?

Vet i katten vad jag har gjort egentligen denna helg. För efter mycket om och men blev jag hämtad på jobbet i fredags. Passade på att gratta broderskapet på födelsedagen och sen var man hemma runt 21. Upp innan tuppen vaknat och börja tvätta. Behövde hinna med så mycket som möjligt. Smet in en runda (eller två om man ska vara petig) till Borgholm. Inga skogsblåbär denna helgen. Får hoppas på nästa och lingon.


Idag var det repris på att stiga upp före tuppen för att tvätta det sista. Men nu är iaf tvättkorgen tom så när som en klänning som jag har fått för mig fäller. Den ska jag försöka tvätta upp nästa helg. Runt 10 blev jag ivägskickad av maken. In till Kalmar och köpte nytt överkast, sen till nästa butik för att köpa laddkabel till mobilen. Förstår inte att de inte håller i mer än typ 5 år....


När jag ändå var i stan passade jag på att spela pokemon. Har nu samtliga man hittar i Europa utom en. Samtliga sorter har jag fångat själv. Men den sista funderar jag starkt på att byta till mig. Ska bara övertyga mig själv om att det inte är att fuska... Handlat lite mat har jag också hunnit med. Men nu är  det läggdags och helgen är borta. Jag har ju inte hunnit med något alls?  Jo, vi har hunnit packa makens bil nästan full med prylar från förråd till nya lägenheten.

Nu får det dock vara bra för idag och denna vecka arkiveras. Så börjar vi på en ny i morgon. Får hoppas jag hinner med lite mer då. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar