Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 15 augusti 2018

Hyfsat effektiv dag

Fick ihop en hög med saker som inte behövs direkt och detta före jobbet. Och gick ändå tidigare än jag gjort denna veckan till jobbet. Där lyckades jag också få en hel del gjort. 3 godkända PPAP och en returnerad. Fast det mest troligaste är att det blir ett avvikelsegodkännande på de bitarna och sedan godkänns de iaf. Men just nu ligger de på gränsen eller precis utanför. Inom felmätningsmarginalen.


Har även hunnit rensa bort ett antal pärmar på jobbet, lika så filer, kartonger med detaljer samt lite möbler. Det sista dock inte på mitt kontor. Men det blev betydligt luftigare. Hade med andra ord lite smått och gott att pyssla med. Lär bli ungefär lika i morgon. Och så hittade vi 4 nya PPAP som ska motmätas, dokumentationen av processen analyseras osv. Hoppas vara klar med merparten av dem innan fredag. Kalendern är rätt tjock nästa vecka så städa undan behöver jag hinna med denna veckan.


Det som gick sämst idag var att gå hem tidigare. Men det gör jag i morgon oavsett. tänkte ta tåget till makens jobb innan han slutar eller mer exakt lagom till han slutar iaf. Jag kom dock hem straxt efter honom idag. Bara till att låta maken bjuda på middag idag. Var dessutom smart nog att se till att det blev över till i morgon så slipper jag fundera på det då. En del flyttbestyr och vips är klockan mycket. Nu återstår att borsta tänderna och krypa ner. God natt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar