Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 21 augusti 2018

Hyfsat effektiv dag

Var vaken rätt tidigt och klar tidig. Hade då dessutom hunnit tömma samtliga lådor. Inte mycket kvar att packa ner nu. Börjar närma oss gränsen för vad som behöver vara klar för att kunna fixa de sista dagarna samt städningen. Får se vad man kan få ner i morgon. Tog en något längre tur tilljobbet också. Var ju klar nästan en halvtimme tidigare.


Hann med leverantörsbesöket som var klart väl inom bokad tid. Så tillbaka och förberedd för en hög med PPAP som jag hoppas kunna signera kanske redan under morgondagen. Sen behöver jag bara lite återkoppling från produktion för nummer 5 och lite från leverantören för nr 6. Sen ska det inte finnas fler på ingång. Vad jag vet. Å andra sidan kände jag bara till 2 av dessa 6 innan de låg på skrivbordet.


Hunnit stötta kollegan lite också, Vederbörande behöver egentligen mer hjälp men är inom ett område som jag bara angränsar till så jag kan inte hjälpa så mycket som vederbörande egentligen behöver. Men lite skinn på näsan börjar finnas så inte allt accepteras utan skickas dit det ska egentligen.


Hann dock inte med lunch så jag smet hem tidigare. Hann därmed med ett tidigare tåg till Älmhult. Fick bli ett snabbt stopp för lite ätbart innan nya lägenheten och tömning av bil. Passade på att packa upp lite också. Behöver kunna ta oss fram när möblerna ska bäras in. Ska försöka få de flesta möblerna på rätt plats med en gång också. Sen var det raka spåret tillbaka. Fick dock bli en kortare promenad innan jag landade här och behovet att sömn var för stort. Behövde leda till rygg osv.


Nu återstår tandborstning och sedan sova. Har ju tre dagar kvar att jobba denna dag. Men i helgen får det bli mer vila än vad vi hoppades förra helgen. Men lite mer ska vi få bort från förrådet iaf. Och för att lyckas med det får vi lov att stuva om en del hemma. Får se om vi orkar. Men den dagen den sorgen. Nu är sova högt priat av min kropp. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar