Öland

Öland
Solnedgång

måndag 20 augusti 2018

Knappt två

Och inte ens det om jag räknar bort de dagar jag ska på utflykt. Nedräkningen har börjat. Vaknade knappt idag men kom upp, fick en påse packad och kom ändå till jobbet före kollegan. Sen var det en aning trögt innan jag fick upp farten. Tur jag ska på leverantörsbesök i morgon. Kan ju behöva få upp motivationen lite. Och den blir inte bättre av att sitta i möte större delen av dagen.


Kunde iaf smita hem runt 17. Blev en tur runt affären för inköp av bl a ägg. Se hem och koka en hög. Hämtar flyttkartonger i källaren, fylla bilen och sedan packa ytterligare en kartong. Jo jag har även hittat ett par frivilliga till att hjälpa till att bära er möbler. Alltid trevligt. Inte för att är mycket men om fyra bär så går det fortare än om två gör det. Ser fram emot fredag då det mesta är borta.


I morgon får det bli ett varv till den nya med det som finns i bilen. Sen hem och packa ihop mer. Om ork finns kvar. Onsdag ska iaf ägnas åt att förbereda så mycket som bara går. Vill ju helst kvar klar i någorlunda tid också, Men först ska här sovas. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar