Öland

Öland
Solnedgång

måndag 13 augusti 2018

Nästa nedräkning

Var uppe i samma stund som maken låste dörren för att åka till jobbet. Gjorde mig i ordning och packade ner allt som skulle med till jobbet. Och när jag ändå var i gång passade jag på att packa ner 2 kassar som ska med i flytten. Tanken är att vi tar så mycket som vi kan i påsar då det är enklare att bära samt packa in i min bil. Ska väl inte säga att jag stressade så mycket för att komma till jobbet.


Grått och trist väder att gå i men det gick. Och jag var framme som planerat. Jag som skulle fixa mitt lösenord i datorn, förbereda möte, hålla möte och sedan städa ur min dator när jag väl kom till jobbet hann fixa lösenordet sen var jag i princip i möte hela dagen. Tom så länge att klockan nästan blev 18 innan jag kom därifrån. Och mitt möte blev flyttat till nästa fredag. Dvs det jag hade inbokat när jag kom.


På vägen hem var det en aning fuktigt i luften. Så fuktigt att regncapen åkte på. En aning kallt om tårna var det också efter en kort stund och de var blöta. Handlade längs vägen det jag visste att vi behövde. Nu klarar vi oss ett par dagar iaf. Då jag kom sent från jobbet och handlade var klockan närmare 19 innan jag klev inom dörren hemma. Så ätit har jag hunnit med samt packat ytterligare en kasse. Dock inte pappkasse denna gång utan IKEAs stora blå. Såg till att packa ner sängkläder och frottéhanddukar i olika storlekar.


Nu återstår att borsta tänderna. Och då det regnar igen så tänker jag krypa ner och sova alldeles straxt. Kanske kan jag få en kortare dag i morgon då?? Eller inte men det lär vi upptäcka. Dock tänker jag oavsett sluta tidigt på torsdag och ta tåget till Älmhult för att bli körd till nästa lägenhet. Det är planen och vad som blir av den lär jag veta på fredag eller så. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar