Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 8 augusti 2018

När semestern börjar närma sig sitt slut

Om jag var ledig från allt igår så har jag varit något bättre idag. Vaknade på tok för tidigt men lyckades inte somna om helt. Till slut gav jag upp och steg upp. Efter en del plockande så fick det bli en tur till Borgholm. Där gjorde jag kanske inte nytta men fick totalt ihop 5 timmars promenad. Blåbären hade dock inte kommit men skulle komma i morgon. Så jag bokade ett antal liter,


På vägen tillbaka blev det ett stopp i förrådet. Förberedde en hel del där samt börjat att frakta bort saker därifrån. 1,5 månad har vi på oss. Hoppas orka med dubbla mängden i morgon eller ännu mer. Planen är att när denna månaden är slut så ska det inte vara mycket kvar av allt småplock. De stora lär vi behöva lite hjälp med att köra hem. Men mer om detta i ett eget inlägg när jag vet hur det blir.


Sen eftermiddag kom grannens mellan tös in. Blev en del vandrande där också. Eller merparten av dagens timmar. Varmt men blåsigt har det varit idag. Väldans behagligt men om man har känt efter på huden så har man varit lite kall. Mycket trevlig upplevelse som omväxling. När vi vandrade kom regnet. Man hann lagom känna att det kom så var det borta. Riktig retsticka var det.


När jag vattnade mina blommor ute så upptäckte jag att mitt citronträd hade tappat ena frukten. Så i natt får det stå inne. Så hoppas jag att den stora frukten klarar sig. Nu ska det sista fixas sen kryper jag till sängs. Gör inget om man jag kan sova i tid någon gång under semestern. (Och det gör ännu mindre om jag sover längre än 05-06 i morgon.) God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar