Öland

Öland
Solnedgång

fredag 3 augusti 2018

Oj då

Nu har visst 3 av 4 veckor semester passerat och än har jag inte mer än besökt dottern under den. Hade en rätt gedigen lista med saker jag hade velat fått gjort och än är det mesta kvar. Nåväl får väl göra det under helgerna eller hoppas på en aning svalar väder nästa vecka. Vaknade i morse straxt efter 5. Blev inte ens 6 timmar sömn. Men det var svalt och skönt då.


Det har idag inte heller blivit mycket gjort. Plockade, åt, körde diskmaskinen innan 10. Sedan smet jag ner till Borgholm och hjälpte en pokemon vän. För att därefter ta en promenad. Vi fick inte ihop den längsta rundan men vi fick ihop ett antal km iaf. Jag avslutade med att handla grönsaker på torget och därefter åka till affären och handla det övriga som behövdes.


Väl hemma var det till att äta något vettigt. Hallon kan väl ändå räknas till nyttigt? För det var vad jag fick i mig. Har varit och ätit kroppkakor på favorithaket. Lufsan var slut även idag. Hade sällskap av maken. Avslutade den utflykten med att köpa rökt lax till middagen i morgon. Tänkte bjuda maken på kokt potatis med kryddsmör, lax och sallad. Dvs nästan bara kall mat. Den utlovade svalkan är nu skjuten till nästa vecka.


Gräset fick en duvning men blev inte klar. Vattnat fågelbadet och en del av mina krukor. Resterande ska få i morgon. Maken kom hem tidigt och har bekämpat ogräs. (Hoppas han inte var för nära mina fjärilsbuskar för då lär jag bli grinig.) Nu återstår att borsta tänderna och krypa ner. Behöver sova i kapp lite känns det som. Och jag tänkte komma upp tidigt och försöka mig på promenaden så jag är tillbaka tidigt. Då kanske jag kan få några km till. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar