Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 22 augusti 2018

En seg dag

Vaknade och var effektiv innan jag gick iväg till jobbet. Så pass att det inte var mycket kvar att göra när jag kommit hem och ätit. Och det som då gick att göra är redan gjort. Var dock på jobbet tidigt och då jag inte vill fylla på flexen utan tömma den var jag tvungen att gå hem i tid idag. Gjorde inte det minsta ont. Vad som dock gjort lite ont är att jag varit på möten som jag inte riktigt förstår varför jag skulle vara där. Inte när det är 5 dagar kvar på plats och 7 ppap ska göras under denna tid samt lite annat.


I morgon sker möbelflytten. Och det tyngsta har jag provlyft lite på och det var inte så tungt som jag tyckte mig minnas. Men lär väl vara innan allt är nere och inpackat i släpet. För att inte tala om innan allt är uppburet i nästa. Lär nog inte göra mycket på fredag eller lördag. Behöver dock gå 1 mil vardera dag. Måtte de fått ordning på köerna på Ölandsbron till fredag em.


Nu återstår att krypa ner så jag kan vara effektiv i morgon med. Men först borsta tänderna och förbereda lite kläder inför morgondagen. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar