Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 16 augusti 2018

Man vet man har fuskat

När ryggen hotar med att lämna en. Men men. Jag kom även idag upp i nästan samma stund som maken lämnade. En dusch senare kunde jag även packa ner ytterligare lite till. Det gäller att ha ett lass fullt klart till när bilen ska iväg nästa gång. Det blir ett antal mil extra varje gång så ju bättre packad bilen är ju färre utflykter blir det.


Varpå jobbet lite tidigare idag men det var mest för att jag som omväxling tänkte gå hem tidigare. Det har jag under mina 5 år inte gjort såvida det inte varit i anslutning till helg eller tjänsteresa. Eller som en kollega sa lika bra att testa medan jag ännu har ett par veckor på mig att göra om det. Om jag nu gillar det. tror jag ska göra det onsdag och torsdag nästa vecka.


Åkte till Älmhult för vidare transport till nästa lägenhet. Så nu har jag sett hur den ser ut. När den är "vår". Tog dock inga foton men än så länge är den tämligen full. Massor med förvaring finns iaf och frågan är hur lång tid det tar innan man har spritt ut sig så det känns som för lite. Vi hade även bilen full med prylar som vi bar in samt packade upp en del. Fick bli middag kina restaurang i närheten. Helt ok. Bra service, trevlig personal och maten  bättre än hemma.


Sen var det till åka "hem" och packa mer prylar. Behöver ha lite klart till nästa vecka. Men det känns att det är länge sedan man bar för aj vad det känns. Tur att det kommer att ge lite bättre muskler när man väl är kar. (Dvs någon gång i slutet av september.) Nu ska tänderna borstas. pc-n packas ner och det sista inför helgen utföras. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar