Öland

Öland
Solnedgång

söndag 26 augusti 2018

En knapp vecka kvar

Så var det söndag igen. Förra veckan gick fort och ännu fortare gick helgen. Maken mumlade lite om att behöva sitta och vänta på mig utanför jobbet så kunde jag gå redan vid tre eller ej? Behöver jag säga att klockan blev 16,15 samt att jag hade hunnit gå en bra bit innan han var klar och kunde hämta mig? Inte bara jag alltså. Inte nog med att det blev en aning senare än tänkt det var värre köer än vanligt genom Växjö samt till Ölandsbron och tills man kom halvvägs upp för högbro delen Så istället för dryga 2 timmar tog det lite mer än 3 timmar.... Ska bli skönt att slippa iaf växjö's rondell.


Väl hemma blev det till att handla det mest akuta. Dvs något att äta. Maken lyxade till det och det fick bli sibyllas. (Trist nog så trodde jag att de hade godare mat för detta var ingen vidare.) Efter att ha ätit så tog det inte lång tid innan jag sov. Sketa trött alltså.


Lördagen försvann fortare än kvickt men en tur i slottsskogen, ruinen osv blev det iaf. Tvätten gjorde jag också till viss del, hann ordna en del utrymme i skjulet så nu kan jag hämta hem mer från förrådet. Det gjorde jag dock inte denna helgen. Lär bli nästa helgs nöje eller så. En tur med grannen och hundarna. Den lille ska ställas ut så vi tränade lite hantering och uppförande. Blir nog bra. Grannen är j van att ställa ut hästar och så stor är inte skillnaden om vi bortser från storleken. Vi avslutade kvällen vid vårt köksbord. Hann dock hem innan det regnade för mycket.


Denna dag började tidigare än nödvändigt. Men var k lar med det mesta innan 11. Så jag passade på att fixa frimärka, posta samt förnya mitt lotto. Blev en kortare promenad också. Väl hemma igen blev det till att packa det nödvändigaste, lite fika med annan granne samt packande av två bilar. Efter att ha ätit också blev det till att köra. Är nu i gamla lägenheten. Har hunnit packa väska inför sista resan med detta företaget, dammsuga hela lägenheten och tömma ena rummet. Bara dammtorkning kvar där. Blev visst en kartong till med prylar som ska över till den nya lägenheten. Förutom typ ytterligare ett lass med saker som ska dit. Men nu återstår att sova. Lång dag i morgon med 6,5 timmars bilkörning. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar