Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 13 augusti 2019

Ibland funderar man

På vad man egentligen pysslar med. På jobbet alltså. Planerar in del som ska göras, får annat gjort och så en del akuta saker som på något sätt också blir avklarade. Fast nästan det man hade hoppats på. Ena stunden sitter man i 3 möten på en gång för att i nästa inte ha några alls på flera timmar. Sprida dem lite hade varit bekvämare. Nåja det akuta blir iaf alltid gjort. 


Idag regnade det varken till eller från jobbet. Direkt efter jobbet var det till att ge sig iväg för att fixa min ena brors present. Han fyller år i morgon. Tror rätt present är hittad. Men han får den inte förrän på fredag då vi passerar. Och vill han inte ha då får han väl en trisslott i stället eller något annat. 


Har nu klart med att bilen ska servas nästa vecka. Får bli en tidig fredag nästa vecka. Så det är tur man får in en del mertid var dag så man kan plocka den då. Tar några timmar att ta sig till verkstan och de stänger förhållandevis tidigt. Men det behöver göras så det är lika bra att få det gjort. Och ska jag orka jobba lite extra i morgon så är det lika bra att släcka lampan nu. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar