Öland

Öland
Solnedgång

måndag 12 augusti 2019

Då var man igång igen

Det blev måndag och inte vaknade jag när jag brukar. Jag vaknade knappt av väckarklockan heller i morse så jag var rejält trött. Var dock hyfsat snabb när jag kom upp så jag tog mig en längre runda till jobbet för att vakna till när jag väl var klar för den promenaden. Var där i hyfsad tid. Vet dock inte vart dagen har tagit vägen för rätt var det var så stod chefen på kontoret och frågade om jag tänkte vara kvar länge. Vid en snabbare eftertanke så beslöt jag mig för att slå ihop och gå hem.


Det hade både ösregnat och åskat under eftermiddagen men jag började gå i bra väder. Kom hela vägen hem trots både muller och mindre kortare skurar. Dock var de tillräckligt långa för att man skulle behöva poncho och paraply samt tillräckligt korta för att när väl det var framme och där det skulle så slutade det. Suck. Men jag kom hem.


Åt, plockade lite sen fick det bli en promenad till. Tog dock både ryggsäck och regnkläder med samt riktiga skor och inte sandaler. Inte en droppe kom men blev några km. Men det fick bli en asfaltspromenad. Väl tillbaka har jag inte gjort så mycket. Mest suttit still och nu återstår lite omsorg av tänderna sen ska jag krypa ner. Vill försäkra mig om att jag hör väckarklockan i morgon. Kan vara skönt att vara någorlunda pigg. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar