Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 21 augusti 2019

En vanlig dag

Idag var jag inte uppe lika tidigt som igår. Man jag var klar för att gå betydligt tidigare. Så jag trodde jag skulle hinna med en lite längre tur. Det gjorde jag inte men det hade kunnat gå. Det var dock en anings kallare men väldans fint väder. Och med tanke på takten till jobbet den sista kvarten så frös jag inte när jag kom fram. Inte riktigt lika många möten och ett par gick snabbare än planerat. Alltså gick jag hem tidigare idag än igår.


Blev snabbaste vägen hem. Hade dock inget bröd och det var lite räder på g. Så en timme blev visst nästan 2. Sen mötte maken upp och det blev med ett snabbt stopp i affären för inköp av bröd nästan en timme till. Alltså är jag rätt bra motionerad idag men inget har blivit gjort i lägenheten. Idag heller. Har dock fått besked om att min bil är klar för hämtning samt den lilla nätta summa det kostade att få den servad. Inte gratis.


Nu återstår att göra de sista förberedelserna för morgondagen samt förbereda för att sova. Lika bra att fixa till det med en gång. Hoppas på en tidig morgon. Första mötet börjar redan vid halv 8. Och behöver hinna byta skor först för att sedan ta mig 2 verkstäder bort. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar