Öland

Öland
Solnedgång

söndag 11 augusti 2019

Men vart tog helgen vägen?

Jag skulle ju hinna med massor och ingenting. Framförallt att göra ingenting. Och nu är det läggdags. Jag har inte ens hunnit fundera på att göra ingenting. Hemma i skaplig tid i tid i fredags. Så jag hann med både att tvätta en första maskin, hänga upp den, ta en promenad på en halvmil och ändå komma i säng hyfsat tidigt.



I går så fick jag en andra maskin tvättad och upphängd medan det regnade. Maken kom på att han äntligen vill bli av med en massa kartonger och annat undanstuvat. Vi började med en garderob. Den innehöll en säck med sånt som slängdes, en rejäl stor pappåse med sånt som ska skänkas, 4 vändor med sånt som skulle till garaget samt några jackor som skulle vara kvar. Blev visst en påse med sånt som jag tog med till lägenheten. Dvs reflexjacka, en poncho, regnjackan och annat som kan vara bra att ha på sig till jobbet.


Fixade middag för båda dagarna samt några kvällar till maken. Dvs taco's- Fast först en tur till affären för vi hann inte handla redan under fredagskvällen. Sen framåt kvällen fick det bli en tur till Borgholm och en rejäl promenad med sällskap. Blev en sen kväll innan man kom i säng. Men ibland kommer man på en del mindre smarta idéer.


Idag har väskor packats, medan maken var på möte var jag ute och gick, strukit allt som tvättats och behövdes, ytterligare en promenad med grannen och Andy, fixat 6 matlådor. Dock tänker jag inte äta alla denna veckan. Lite mer omväxling vill jag allt ha. Blommor har fått vatten, ett par till kom in och 3 till fick följa med till lägenheten. Nu är jag osäker på om fler får komma in eller om de hamnar i soporna. Dvs av de som stod under tak. Mina höga palmer får komma in senare. Sen har jag både kört, packat ur bilen, packat upp osv. Nu väntar sängen. Dvs om jag hittar dit. Kolsvart här- God natt-

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar