Öland

Öland
Solnedgång

måndag 19 augusti 2019

En väl blöt måndag

Tycker det inte har gjort annat än regnat denna dag. Jo jag hann till jobbet innan det började. Men sen har jag knappt hunnit sticka ut huvudet innan jag varit blöt. Nu hoppas jag skorna hinner torka innan de ska på igen. chans. Men får nog stoppa tidningspapper för att ha en chans att ha torra skor. Och ha extra strumpor med mig så jag åtminstone är torr en stund på vägen hem.


Vaknade tidigt i morse men inte tidigare utan att jag precis hann duscha och tvätta håret innan första väckarklockan ringde. Efter att ha klätt mig, borstat tänderna och bara lagt mig på sängen för att vila så var det väldigt bråttom för att komma iväg till jobbet. Och till en dag som ett par kinderägg upphöjt till x. Så fort jag skulle påbörja det jag hade planerat dök något annat akut upp. Hann dock fixa allt utom det jag egentligen hade hoppats på. Men det ligger förberett till i morgon,


Precis när jag skulle gå hem kom världens regnskur, passade på att städa av lite av morgondagens informationsbyte. Och sen var det iaf drägligt typ några hundra meter sen öste det ner igen. Kom iaf hem, bytte kläder, vädret klarnade upp och jag gick ut för att vara ute en kort stund. 15 min senare öste det ner. Hittade dock tak att ta skydd under. Så istället för att vara ute i typ 3 kvart blev det 1,5 timmar. Fast då handlade jag lite innan jag skyndade mig hem. Det råkade var uppehåll igen. I morgon går jag inte en meter utan regnskydd.


Hunnit öppna en kartong för att gå igenom innehållet. Började även att titta lite så en liten hög att kasta, en liten hög till dottern och en ännu mindre hög att spara. Och det lär fortsätta så när jag väl tar itu med resten. För allt verkar vara mitt så jag kan inte be maken sortera ut vad som ska sparas och inte. Kanske skulle ta en titt till? Även om jag bara sorterar 3 papper blir det tre mindre en annan dag. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar