Öland

Öland
Solnedgång

söndag 25 augusti 2019

En lat helg

Hade ingen att göra lista så det blev bara en massa måsten och väldigt lite i övrigt. Jag tror att alla som kunde söla ner i trafiken var ute och körde i fredags eftermiddag. (Och icke en enda traktor.) Med en kvarts marginal så hann jag hämta min bil i fredags. Den hade skött sig bra enligt verkstan. Fina vindrutetorkare, bra med spolarvätska, bra mönsterdjup på däcken osv. Så inget mer än oljebyten och lite annat smått och gott. Och jag åtskilliga tusenlappar fattigare, Nåväl det hade ju kunnat vara värre.


Över bron hann jag fundera på hur folk är funtade. Köra sakta för att kolla utsikten. Vid tiden då alla vill hem från jobbet. Och där till lägger vi en epatraktor som ingen vågar köra om. Frustrerande? Stressande? Japp på båda frågorna. Tog östra sidan hem och hann tvätta en maskin tvätt, handla och spela pokemon några timmar. Kändes riktigt bra.


I lördags tvättades det sista, middag med tillhörande matlådor. Så lite variation denna veckan också. Men i morgon blir det potatis och köttfärslimpa. Och några gånger i veckan förstås. Några timmars promenad hann jag också med. Så idag har jag inte mer än vattnat och strukit. Och båda dagarna givetvis lite promenerande. 7mil har jag fått ihop i veckan. Hoppas på mer kommande vecka. Men först behöver håret torka lite till sen behöver jag sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar