Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 14 augusti 2019

En vanlig onsdag

Eller något sånt. Vaknade redan 02,21 och kunde inte somna om. Gast runt 15 hade jag kunnat somna på 2 röda om jag hade fått chansen. Det hade jag dock inte tid med. Man vill ju komma hem också. Idag regnade det inget på väg till jobbet men det var attans så kallt. Får nog bli jacka på morgnarna framöver. Det går ju alltid att ta av den om det blir för varmt. Jag hann dock inte hem innan jag var blöt av regnet. Gick rekord fort hem. Ville hinna så långt som möjligt innan jag tog på mig regnkläderna. Så när det var ca 200m kvar och bara sporadiska droppar tänkte att jag hinner hem utan att bli blöt. Jo tack. 15 m senare var jag genomsur.


Väl hemma bytte jag om, väntade in maken och så gick jag ut. Pokemonevent eller vad jag ska kalla det 1 timma. Var torrt och fint under hela tiden. Och vi hann med 6 gym av 8. Ett gym hade annan räd och det sista var slut väl framme. Trevligt hade vi iaf. Sen avslutade vi så jag hade en halvtimme att gå hem.


Utöver detta är matlådan och macka till jobbet förberett och väntar i kylen. En kartong nerburen till förrådet. En massa mönster sedan tiden då jag sydde de flesta kläderna som användes. Funderar dock på att fråga min syster om hon vill ha dem. Eller om jag ska bära iväg dem till någon loppis. Men det får bli en annan dag. Jag har även plockat fram täckena nu. Så när jag ren bäddar på fredagsmorgon så får de läggas tillbaka i sängen. För nu börjar det bli kallt. För det är väl dumt och stänga fönstret? Men först sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar