Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 20 augusti 2019

En trött tisdag

Trots att jag vaknade trött var jag uppe och klar i tid. Det gick undan också för jag var på jobbet betydligt tidigare än igår. Det glömde jag dock tills jag skulle hem. Så det blev plus där också. Nåja hann att få undan rejält mycket idag. Och hittat en del som behöver rättas till. + Lite djupare kunskaper. Inte illa för en dag som bara skulle inneburit möten när jag startade.


Regnat av och till även idag. Men inga såna skurar som igår. Eller jo men det var när jag var på jobbet inte när jag skulle hem. Hann spela lite pokemon längs vägen hem. Bar dock hemma en aning senare än tänkt. Gjorde smothies och sen blev det en promenad med sällskap. Fick ihop en runda på 3km i ett hyfsat tempo. Med en tur runt affären så det nödvändigaste kom med hem.


Åter hemma var det till att fixa maten till jobbet i morgon. Och konstatera att jag ändå hade glömt en del. Men det får vara till i morgon. Har inte orkat sortera något ikväll å andra sidan gjorde jag kartongen klar igår innan jag la mig. Och en del ska bara stuvas undan eller sorteras in mer korrekt. Får göra det i morgon. Och då ska jag försöka komma iväg en aning tidigare. Men vill hinna få undan så mycket som möjligt då jag behöver smita hem till lunch redan på fredag. Har bilen på service och det tar en stund att ta sig till verkstan. Men nu behöver jag först sova så fredagen tar vi på fredag. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar