Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 8 augusti 2019

Tja det man inte gör idag får man göra i morgon

Idag var det segt att stiga upp. Somnade om och missade väckarklockan. Måste dock ha kommit åt att stänga av den. Nåväl jag har den till att larma när jag ska gå också. Även om det idag blev när jag vaknade. Blev en aning sen. Dock inget möte första timmen så det som jag hade hunnit med då fick jag göra sen. Tur man har lång lunch som kan kortas ner.


Har dessutom haft turen och ha en nästan mötesfri dag. Man hinner med mycket då. Det vi förberedde idag har redan börjat att ge utdelning. Och förhoppningsvis så är gången bra krattad så det inte dyker upp hinder senare. Efter 17 tyckte jag och nästa sista kollegan på avdelningen att vi hade gjort vårt så då plockade vi ihop för att ta oss hem.


Kom en lättare skur när jag gick till jobbet och varför då inte leverera en när jag också skulle gå hem? Fast den var inte lika lätt. På morgonen räckte det med paraply det gjorde det inte på hemvägen. Dessutom har det varit en skur både sta och hem hela veckan förutom måndagen så det är kanske inte så konstigt att näsan börja rinna och tårna känns iskalla? Har inte varken tid eller lust för en förkylning nu. Men krypa ner i sängen känns dock lockande. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar