Öland

Öland
Solnedgång

söndag 18 augusti 2019

Poff borta

Det var helgen det. Hann både fira bror och hem för att få första maskinen tvättad och upphängd. Sen hann jag förvisso inte mycket mer. Jo maten inhandlades och påbörjade lite av det jag ville ha gjort i helgen. Och tur det för sen vet jag inte vad som hände för plötsligt var det söndag och det är dags att lägga sig.


Jo tvätten fick jag tvättad, torr och undanplockad, en runda till tälten som nu rear ut det sista för att kunna stänga hann vi med. Hittade dock bara en tröja och en ärmlös blus som fick följa med hem. Gjort pulled pork på vildsvin samt köttfärslimpa. Så nu har jag matlådor till både maken och mej för en dryg vecka. Har dock några kvar från förra veckan så denna veckan vill jag ha omväxling. Ytterligare en blomma har fått flytta in. Samtliga har fått vatten,


Hunnit med ett par promenader. En längre i gåt och en kortare idag. Även hunnit med att titta in till mamma. Och så handla så det finns allt som behövs ikväll samt i morgon. Så man inte måste handla först utan kan vänta till efter man har kommit hem och ätit i morgon. Väskorna uppackade och dags att sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar