Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 22 augusti 2019

Det gick

Ifrån att jag lämnade jobbet igår tills 20,30 idag har jag gått 21km. Med min privata telefon som ligger på min arbetsdag hela arbetsdagen. Så det blev en del travande igår och än mer idag. Men vill man så kan man tydligen. I morgon tänker jag inte gå lika mycket. Då tänker jag lösa ut min bil från verkstan. Några km vill jag ändå ha.


Idag vaknade jag i tid. Gjorde mig iordning och kom iväg i god tid. Tog en längre sträcka idag också. Men var i god tid  för att hinna till första mötet redan 7,30. Hade redan hunnit gå igenom gårdagen, mejlboxen och förbereda lite för senare möten. Därefter gick möten i ett. Fick offra halva lunchen för att hinna förbereda eftermiddagens möten. Första kvarten till att förbereda det första och informera de övriga deltagarna. De sista 20 min med att förbereda det mötet rent praktiskt + rensa mejlen samt ta itu med det mest akuta.


Straxt efter 17 smet jag hem. Med en snabb tur runt inköp för en snabb uppdatering. Hade egentligen tänkt att gå hem en halvtimme tidigare men det sket sig. En rask takt hem med ett stopp i affären för kvällens måltid samt frukost i morgon. Hem förbereda frukosten, äta och sen köra igång diskmaskinen. Och medan disken blev avklarad kunde man ju ut och gå. 5km blev det. Sällskapet hade inget problem med det.


Nu ska så mycket som möjligt förberedas så jag är hemma och klar när jag blir upphämtad. Kommer att ha ca en kvarts marginal innan verkstan stänger. Håll tummarna. Men nu ska jag sova i kvadrat tror jag, God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar