Öland

Öland
Solnedgång

måndag 5 augusti 2019

En dag avklarad

Vaknade av makens klocka men orkade inte upp. Min ringde straxt innan han åkte. Bara bita ihop och stiga upp. In i duschen och se till att bli klar. Snabbt gick det inte för även om jag gick till sängs i tid så somnade jag inte förrän efter midnatt. En anings väl sent. Inte heller hade jag fixat till mackorna till frukost så det skulle jag också hinna med. Packa lunchlåda och jobbväska. Tiden rann i väg men var på plats när jag skulle. Men det var inget strosande till jobbet precis. Och även om det bara var 11° ute så var jag inte kall precis väl på plats.


Jag hade varit smart och rensat ur mejlen redan förra veckan. Även en hel del annat som jag kunde fixa till i tisdags och fredags förra veckan. Så det var inte mycket att ta igen där. Dock en hel del annat att ta igen. Inte speciellt mycket springande. Men en del huvudbry. Fick tom låta chefen hjälpa mig en del trots hon fortfarande har semester. Kom dock så långt att jag vet om att det är rätt ok att avvakta till nästa vecka när hon är tillbaka.


Kunde knata hem runt 17. Det fick bli kortaste vägen då också. Maken hade ändå hunnit hem och äta innan jag kom. Packade bilen och åkte iväg. När bilen väl var tömd så fick det bli en tur till affären längst bort. För även om vi handlade det viktigaste igår så blev det inget bröd till mig och inget till maken att äta längre fram i veckan. Nu tror jag att det ska finnas så vi klarar oss ett par dagar. Efter att ha kommit hem igen var det till att äta, förbereda maten till jobbet i morgon. Sen fick det bli en kortare promenad. Lite mer än 3km ville jag allt ha ihop. Tror jag är uppe i runt 5-6km nu. Får försöka hinna gå mer i morgon. Men nu ska jag försöka komma till ro så jag orkar upp i morgon. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar