Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 25 mars 2014

Oj då

Denna dagen försvann den också. Inte har jag fått några fönster putsade eller några golv rena. Dels så kom jag iväg lite senare än jag hade tänkt mig och dels så for jag iväg en sväng till Ör och hälsade på Bondmoran. Förvisso jobbade hon men lite sällskap hann hon med. Eller rättare sagt det blev väl nästan en timme eller så.

På vägen hem svängde jag in till en kollega. Där stannade jag en hel kvart. Dels för jag var på väg hem och dels för hon skulle i väg på sin träning. (Å andra sidan skulle jag bara lämna in en sak och det skulle bara ha blivit ett 2 min stopp.) Attans så fint hon har det. Skulle jag också vilja ha det så fint.

Fast en liten del i beslutet att göra denna lilla utflykt på vägen hem var att det var snöblandad nederbörd hela eftermiddagen. Jag skulle alltså inte kunna putsa fönsterna iaf. Och vädret var alltför deprimerande för att ta tag i golven i stället. Behövde väl kanske inte ha sol för golven men det hade väl iaf kunnat vara uppehåll? Hoppas på bättre väder i morgon men jag tror att väderprognosen säger tidigast helgen..... Fast då får jag städa hur som haver på torsdag. Inomhus iaf...

Måste ta mig hem lite tidigare i morgon. Lille Tore fyller år på torsdag och jag har ingen present till honom heller. Iofs ska inte vi dit förrän på söndag men ändå. Ingen som vet om vi hinner leta paket på lördag. Fast det vore rätt bra om maken är med. Tore fyller ett så ett verktygs kit är lite väl tidigt. Får kolla med syrran om han inte behöver lite kläder eller något sådant.


Det blir inte lägenheten vi kollade på i fredags. Den är tom nu och de vill att viska betala hyra from maj. Det skulle betyda att vi har dubbla hyror i två månader och det känner vi inte riktigt för. Ringde och tackade nej idag. Har ingen direkt jättebrådska att byta heller. Även om det är trevligare att bara möbler i fint väder än i snöstorm. Dock skulle de behålla vår ansökan och höra av sig om de får någon ledig framåt i tiden.

En fördel med att inte byta lägenhet om 2-3 månader är att vi hinner sortera ut mer innan dess. Vi kan också lägga fler helger på huset som behöver målas i år. Vill dock ha det något varmare innan vi börjar. Eller maken kommer säkert att lägga mer tid på garaget som också behöver bli klart i år och så får jag måla. Det högsta får dock han måla. Annars är det en bra lösning. Vi är inte riktigt överens alla gånger om hur man ska göra saker även om vi är helt överens om hur resultatet ska vara.

Fast först ska det bli vår! På riktigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar