Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 18 mars 2014

Funkar så där

Med det nya sovrummet vill säga. Två datorer brummar rätt bra. Dock var maken snäll och stängde av den ena igår så det blev en aning lättare att sova iaf. Men Servern vill han inte stänga av och det har ett dovt ljud hela tiden. När jag lägger mig funkar det nästan men när jag har sovit några timmar så blir det bara mer och mer störande.Nåja, snart lär jag vara så trött att jag hamnar i koma och då lär det väl inte störa?


Har hunnit prata och dela ut en del chips nu. Trots att vi är i början av veckan och det är långt till fredagsmyset. Tror drygt hälften är borta nu eller utlovade som smakprover. Ska sätta mig på torsdag när jag kommer hem från jobbet och gå igenom hur mycket som är kvar. Maken ska ut med några kollegor som slutar eller har slutat och något vettigt ska jag väl göra under tiden?


Ikväll tänker jag inte göra något vettigt iaf. Känner mig rejält trött och hoppas kunna komma till ro hyfsat tidigt. Behöver komma upp tidigt i morgon. Skulle behöva vara kvar en stund också. Missade en timme igår. Hade glömt jobbdatorn hemma. Bara att åka hem och hämta. Dels så en introduktions utbildning för dem som har varit på jobbet i runt 3 månader planeras. Denna ska vara i kvaliténs och miljöns riktning i huvudsak. Tänkte försöka mig på att få till en ram innan veckan är slut.

Nu mot sängen tror jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar