Öland

Öland
Solnedgång

måndag 17 mars 2014

När man får mer gjort än planerat

Igår hade jag en effektivare dag än jag hade trott var möjligt. Förvisso vaknade jag redan runt 06 och kunde inte  somna om. Steg upp efter ett tag och läste ut sista delen av triologin om Hunger games. Riktgt bra är de, bättre än filmerna så här långt.


Vid 9 var jag duschad och första maskinen tvätt låg i maskinen. Boken var utläst. Några timmar senare hade vi oljat ben, dammsugit madrasserna, burit in dem i nästa rum, monterat på benen, demonterade sängramen, fixat fönsterna i nya och gamla sovrummet, renbäddat och möblerat om det mesta.





Maken hjälpte till eller rättare sagt han gjorde det mesta. Jag hjälpte till att bära, fixa fönsterna, demontera sängen samt tvättade. Fast Fida är makens bästis mer än min. Jag fick ta dammtrasan i stället. Men jag dammar hellre än dammsuger och maken dammsuger hellre än dammar.


 Denna gången så kom maken åt att fästa ihop båda madrasserna utan att de lyfte och befann sig i olika nivåer.

 Nu ska vi se om vi kan sälja ramen för jag vill inte ha den. Nu ska jag kanske slippa vara blåslagen om benen hela tiden?

Frågan är varför har jag inte hängt upp dessa gardiner innan? Blev ju bra. Nu hoppas jag på ett par fina eftermiddagar med lite jobb så jag hinner hem och kan byta i vardagsrummet och köket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar