Öland

Öland
Solnedgång

fredag 21 mars 2014

En lång kort dag

Jag började som vanligt. Hade en del möten inbokade. Dock var det lite panik på jobbet igår för de ringde hem ett par gånger. Dock var det falskt alarm. Fast det visste jag inte förrän i morse. Dock föredrar jag att de ringer en gång för mycket än för lite.


Min praktikant skickade jag hem i onsdags. Han blev bara blekare och blekare så efter en halvtimme tyckte jag att det var lika bra att han åkte hem och vilade. Hoppas han krya på sig under helgen. Huvudvärk är inget roligt att ha.


När samtliga inbokade möten var avklarade hade jag en hög nya att kalla till. Det är egentligen det tråkigaste med att vara chef. Alla möten, man får inte mycket tid över till att jobba på. Fast jag ska ändå inte klaga, vissa av kollegorna har det mycket värre.


Varit och tittat på en lägenhet mycket närmare mitt jobb. Maken kommer dock få dubbla sträckan. Fast jag kommer att kunna gå eller cykla, vilket jag nu vill. Den är lagom stor, hyfsad hyra, gångavstånd till affären osv. Dock kanske en aning sliten. Inte värre än den vi har nu. Den är ca 6kvm mindre men en aning smartare planerad. De vill dock ha den uthyrd med en gång och 3 månader med dubbla hyror är inget vi känner för alls. Får se vad det slutar med.


Därefter var det järnet till verkstan så jag kunde få min kåpa till backspegeln ditsatt. Tror det tog 2 min att få det fixat. Men nu är bilen hel och fin igen. Eller iaf hel, en tvätt av den skulle inte skada alls. Kanske har jag tur och maken tvättar den under tiden jag klipper mig i morgon?? Å andra sidan fick han ingen present......


Ett varv på Rusta. Skulle ha två LED belysningar till. Hade ju småpengar så det räckte till det. Hittade tulpaner också. Konstgjorda sådana. 10st för 29:90. Ett helt ok pris. Det blev 20st! Kanske skulle haft 30? För tulpaner är ju som bäst när de är många.... Nope det får räcka med 20 i år. Nu står så vackert i köksfönstret.


Därefter kände jag mig trött, så maken fick finna sig i att åka hem. Hann dock inte hem innan kund ringde och berättade att de har hittat felaktigheter. Har tillbringat lite tid att försöka hitta ansvarig chef för den avdelningen. Behöver sortera i helgen. Hitintills har det inte gått bra, får fortsätta jaga i morgon. Håll tummarna att jag lyckas! Annars blir det lite jobbigt på måndag.


Nu ska jag iaf göra några försök till. Därefter kryper jag till sängs. Har en huvudvärk som jag gärna hade klarat mig utan. Tyvärr fick jag inte bestämma där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar