Öland

Öland
Solnedgång

lördag 22 mars 2014

Lång dag med skiftande resultat

Kan inte påstå att täckningen är den bästa. Till slut fick iaf kollegan tag på mig. Hade då redan styrt upp det mesta. Fast han hade också haft bristande täckning så jag var i gott sällskap. Förutom det har jag hunnit tvätta allt och lite till. Dvs tvättade lite i förebyggande syfte.


Håret har jag fått klippt och lagt. Dvs själv har jag alltid håret i en tofs. Enkelt och bekvämt. Aldrig i vägen och kräver ingen tid att fixa. Frissan, hon inte bara klipper utan ser även till att jag får stora filmstjärnelockar  a la 40-tal eller något. De brukar hålla i sig hela dagen och så kan man ana dem dagen efter. Därefter är de ett minne blott.


Vi var också och köpte den siste (?) LED belysningen till köket. När maken höll på med annat så förberedde jag så bra att han inte kom sig för att inte sätta upp den också innan han satte sig ned. Vad han höll på med under tiden jag förberedde LED belysningen?? Han gjorde det sista på uppmonteringen av den sista lamellpersiennen i vardagsrummet. Lite hjälpte jag till där också. Höll i när det behövdes antingen delarna eller verktygen.


Utöver det har vi haft besök av makens dotter med kompis. De blev bjudna på mat. Eller Taco's iaf. Vi ska bjuda på det i morgon när maken ska firas. Så nu är hälften förberett. Vi har även handlat så vi kan bjuda på tårta också. Om jag hinner göra den i morgon annars så hjälper säkert barnen mig. Vispa grädde brukar barn gilla.


Då det kommer barn i morgon har vi även dammsugit hela huset. Tore, den minste lär säkert hitta något att stoppa i munnen iaf. Men han kommer iaf att få jobba lite för det. Emma och Emil lär säkert krypa upp i en av loftsängarna och leka. Troligen den med alla kramdjur. Som för övrigt fick ytterligare sällskap denna helgen. De kanske kan ta någon var med sig hem i morgon?? Skulle egentligen behövas. Börja bli många nu. Förr när en väninnas far fortfarande jobbade på barnavdelningen, hamnade överflödet där. Eller iaf serietidningar och kramdjur.


Har dock en lång dag framför mig i morgon och skulle egentligen behövt sova redan för en stund sedan. Lika bra att slå ihop denna burk nu och krypa ner. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar