Öland

Öland
Solnedgång

söndag 16 mars 2014

Mycket slö lördag

Var extremt trött i fredags. Gick och la mig före 21. Vaknade inte förrän efter 8,30. Vände helt sonika på mig och somnade om. Straxt efter 10 vaknade jag till så jag kunde ta mig ur sängen. Var tydligen i stort behov den sömnen. (Idag dag vaknade jag före 06 helt av mig själv och kände mig pigg.)


I fredags plockade jag upp maken direkt efter jobbet och hämtade ett paket från Buzzador. Mer om det i ett eget inlägg senare. Därefter åkte vi till handelsträdgården. Vi fick en del idéer men hittade inget som vi egentligen ville ha. Lite tidigt också. Vi behöver jämna till trädgården innan sam anlägga gräsmatta innan det vi kan börja fundera på buskar osv. Vet iofs att det blir en häck av syren, jasmin och buddleja (fjärilsbuske). Men i övrigt är det för tillfället ren gräsmatta som gäller. Eller vi har funderingar på att stenbelägga en ca 500 kvm.


Därefter till Jysk och City Gross. På förstnämnda stället hittade vi en del idéer. Nu ska vi bara fundera på hur vi vill ha det och om det funkar. På CG blev det mat för nästan hela helgen. Tycker dock inte om allt i deras sortiment. Men vi klarade oss tills idag iaf.


Vädret skulle vara dåligt i helgen enligt prognosen. Om vi bortser från att det blåste lite av och till var det riktigt skönt ute. Fick med mig maken på en promenad. Tror vi var ute i nästan 1,5 timme. Helt underbart. Dock blev inte mycket vettigt gjort. Bara det nödvändigaste. Gick och la mig riktigt tidigt också. Var fortfarande trött.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar