Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 5 mars 2013

Underbar söndag

Vädret var iaf underbart. Hade dock bokat tvättstugan så halva dagen gick innan man kom ut och kunde få en hyfsat promenad och njuta av det. Fick kameran med mig men den vill inte erkänna att objektivet var där mer än typ var tredje kort som jag ville ha.






Men några fick jag till. Nu hoppas jag bara att jag hittar försäkringspappret samt att betalade den förra året också. För då ingår fel som detta i den. Vet dock att jag tvekade när jag fick den. Kameran börja få några år på nacken nu.





Ska ta fram makens kamera i morgon. Han använder knappt sin så jag får låna den tills min är fixad. Jag lever ju med min var dag. Så detta strulande de sista veckorna är något frustrerande. Vill ju kunna ta en bild när jag vill. När det bara är stilla stående objekt jag vill fota är det väl ok. Men när det gäller djur och barn blir det värre. Ögonblicken försvinner attans så fort. Och då behöva ta av och sätta fast objektivet i ett är då inget alternativ.





När vi ändå var ute passade jag på att köpa en trisslott, den gav ingen vinst denna gången heller. (Gjorde inte lottot heller. Men jag skulle inte gråta om man som omväxling vann lite. Spelar dock inte för mer än 28 kr åt gången.) Påskpynt har nu börjat att komma fram. Men det blir bara min gula påsktupp och kycklingarna till fönsterna i år. Vet i katten var jag har lagt de övriga. Kanske har jag en påskduk kvar men risken är minimal. För de tar bara plats och jag kommer aldrig ihåg att ta fram dem förrän efter påsk.





Har dock investerat i en ny kruka med påskliljor. Den förra har börjat att vissna ner. Dock tänker jag spara lökarna och plantera dem på tomten när det bara blir säsong för det. Någon hörna ska jag nog hitta. Eller låter jag maken fixa det.





Hann och få all tvätt tvättad också i söndags. Så nu är tvättkorgen tom. Eller rättare sagt den var när jag gick och la mig i söndags. Nu håller den sakta men säkert på att  fyllas igen. Har inte bokat någon ny tid. Tänkte försöka mig på att hinna med två maskiner efter jobbet en dag nästa vecka och sedan ta en heldag i helgen innan påsk. Ska bara kolla kalendern på jobbet så det inte blir en dag som riskera att bli väl lång.


Kanske skulle ta och börja leta rätt på pappret till kameran så jag kan lämna in den. Här lär jag inte hitta det..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar