Öland

Öland
Solnedgång

lördag 16 mars 2013

En trevlig fredagkväll

Det hade jag igår kväll. Var och hälsade på en fd kollega och chef. Första gången jag var hos henne sedan hon flyttade för något år sedan. Maken var iväg och hade gps-en med sig. Men vanliga kartor och enirokartor funkar fortfarande kan jag upplysa om. Missade bara parkeringen och fick ta ett extra varv.





Eliott

Började med lite snack. Och när två prataglada kvinnor träffas så får Ni tänka Er det hela. Nåja det blev förrätt, huvudrätt och efterrätt. Det förstnämnda och sistnämnda serverades i glas. Men var mycket gott. Även huvudrätten som Ni kan se här:


Jag anlände straxt efter 18 och plötsligt var klockan 01,30. Vart tiden däremellan tog vägen har jag ingen aning om. Får fråga värdinnan nästa gång vi har kontakt. Trevligt var det. Värden är den fyrbenta gråa herren Ni kan se i detta inlägg.





Han har en syster som är svart och vit. Men se hon ville inte vara med på bild. Lite blyg skulle jag tro. Men i morse fick jag iaf kela lite med henne. Så om jag besöker dem lite oftare än en gång om året kanske jag tom kan få en bild på henne så småningom??





Mr Eliott var desto mer sällskaplig. Lekte lite tittut med mig. Dock tyckte ingen av dem om att bli buren. Iaf inte igårkväll. I morse var det helt ok enligt Eliott. Eller så var det som kompensation för leken med mina fötter i natt. För var man inte med så hade man en tass i foten under täcket. Mycket charmiga katter. Tack chefen för en mycket trevlig kväll!

2 kommentarer: