Öland

Öland
Solnedgång

lördag 16 mars 2013

Men varför?

Igår när jag skulle till jobbet var det väldans fint ute. Funderade på om kameran skulle med eller ej. Men nej den fick vara hemma. Har ju kamera i jobbmobilen. När jag kom halvvägs ångrade jag mig. Det hade varit enklare att fotografera med kameran. Men nej, vände gjorde jag INTE.



Hade fått borsta och skrapa bilen i en dryg kvart innan jag kom iväg. Det snöade i onsdags och i torsdags töade det. Medan det var -13° när jag skulle till jobbet. Dvs man fick hacka fram rutorna. Det jobbet ingick inte i min tidsplanering. Ibland är det tur man inte stämplar.


När jag saknade kameran passerade jag en å. Precis som det ser ut påbilderna i detta inlägg fast med dimma på det. Såg ut som en John Bauer målning från Bland tomtar och troll. Sagoligt vackert. Hade faktiskt gärna haft en bild på det. Får hoppas på fler gånger. Eller nej, hellre att någon annan fotograferade Bolmån och delar med sig av bilder.


Fast kan någon förklara varför det måste vara så in i bengens kallt för att det ska bli vackert? Förra veckan var det ju nästan vår. Nåja, ska straxt sticka ut nosen och se om det är varmare idag. Hoppas innerligen det.


Annars blir jag nog björn till nästa vinter och går i ide.



1 kommentar:

  1. Här är det i alla fall varmare i dag än det var igår. I morse var det -18 så 10 grader varmare

    SvaraRadera