Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 14 mars 2013

Ensam hemma

Är jag denna veckan också. Dock hämnas jag lite i morgon. Maken kommer väl hem runt 20-21 men se då har jag redan åkt till en tidigare chef. Hon och jag tänkte äta gott och skratta ännu mer. Kan nog se till att få lite bra tips också.


Ikväll tänkte jag försöka dammsuga och byta gardiner i vardagsrummet. Vill ha andra med färg där. Förvisso är inte befintliga julröda men nej jag vill ha andra. Frågan är bara om jag kan byta dem själv eller ej. Stängerna är så långa att det underlättar att vara två.


Planerna för nästa vecka har ändrats något vad det gäller jobbet. Funderar på hur jag nu ska lägga upp det. Men det löser sig. Det är inte det att jag inte har något att göra utan bara i vilken ordning jag ska göra det. Har en del som jag skulle vilja ha avklarat innan mars är slut.


Ska nog vara en god dotter också och ringa mamma. Hoppas bara att hon inte jobbar. Liten ovana hon har lagt sig till med i år. Att jobba ett par tre dagar i veckan. Fast det var nog ingen som trodde att hon skulle klara av att blir pensionär och inget göra. Ska nog börja med att ringa mamma. Lika bara att göra det nu när jag har det i minnet.

1 kommentar:

  1. Bra att det finns fler pensionärer som jobbar lite. Men jag tror att jag har slutat.

    SvaraRadera