Öland

Öland
Solnedgång

lördag 9 mars 2013

Inte gjorde man det

Hann med allt det där man ville i torsdags. Men städat blev det. Det jag missade var att boka tvättid samt slå in paket. Bokat tvättid har jag för övrigt inte gjort än. Men hoppas att tisdag eller torsdag är ledig. Maken är i Polen nästa vecka också och tvättkorgen är skapligt tom så det blir inte mer än två maskiner. Det hinner man med en em om jag tar mig hem i tid. Ev får jag hänga lite i lägenheten under natten.


Igår var jag rätt trött när jag kom hem. Slocknade en halvtimme i fåtöljen. Riktigt skönt måste jag erkänna. Kände mig riktigt pigg under promenaden som följde på den tuppluren. Kände mig tom på gott humör så jag köpte bara favoriter till maken på vägen hem. Han länsade kylskåpet innan han åkte. På det som han äter vill säga.


Idag har jag iaf slagit in paketet. Och fixat till påskägget till Emil. Blir en tröja och lite choklad i det. Emma får ännu inte äta godis så hon får ett ägg i porslin samt en klänning. Köpte mig ett likadant ägg för de var så söta.


Nu ska jag straxt slå ihop datorn för att ha lite internetfri tid. Tänker inte ge mig ut på nätet innan kvällen i morgonen. Om jag lyckas vet jag inte. Men sitter alldeles för mycket här. Å andra sidan ger det mig tid att se och fotografera omgivningen. Vilket ger fler inlägg här.....


Näpp, nu ser det ut som solen inte vill vara med mycket längre så det är bäst att jag skynda mig på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar