Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 13 mars 2013

När man gör en hastig utflykt

I måndags eftermiddag bestämdes det att jag skulle på möte i Skövde i tisdags. Är väl helt ok. Dock hade det varit bra med gps. Förvisso finns det en i telefonen men vi är inte riktigt överens. Och maken hade vår med sig ner till Polen. Dock hittade jag både dit mötet var och en tom parkering. Parkering var det jobbigaste.

Glömde äta så när jag väl kom hem var jag rejält hungrig. Dvs äta något vettigt. Hade några riskakor och en banan med så någon nöd gick det inte på mig. Maken har vänner och bekanta i Skövde. Jag har träffat några, dock var det länge sedan maken hörde av sig. Och jag tyckte att ringa kvällen innan när maken inte skulle med var inte riktigt min melodi. Får se, ska jag dit fler gånger så ska jag nog ringa Kerstin iaf. Om jag inte kan få maken att göra det i helgen ändå.


Det märks att det är fint väder ute nu. Även om det är rejält kallt om morgnarna. Men dagtid är det iaf så pass varmt att Farbror blå trivs ute. Har nog inte sett så många poliser i hela mitt liv som jag har gjort denna veckan. Inte i Sverige iaf, För de är i var och varannan buske just nu. Eller är det trafikövervakningsvecka?

Väl hemma var det bara att knata i väg för att besöka affären. Behövde få hem lite mat. Nu borde jag klara mig resten av veckan. Lyxade till det lite och köpte honungsmelon och parmaskinka. Väldigt gott ihop. Kan rekommenderas.


Funderade på om jag skulle passa på att damma av allt. Kom dock inte så långt. Tvättmaskinen var ledig så jag tömde tvättkorgen samt plockade undan en massa prylar och kläder. Mest mina kläder. Spillde kvällen innan på det jag hade tänkt ha på mig. Fick tänka om och fick beslutsångest. Slutade dock med att jag hittade en Calvin Klein som fick duga till jeansen. Men sängen var välfylld med ratade kläder.....

Men då jag inte dammade igår är det väl lika bra att jag gör det ikväll. Vore skönt om Fido var motionerad till maken kommer hem. Det brukar vara smartast att damm först. Sitter jag här blir det iaf inte av. Det är en sak som är säker.

2 kommentarer:

  1. Viktigt med vardagslyx och
    melon och parmaskinka är alltid gott.
    Skönt med trogna vänner, som Fido tex :)

    SvaraRadera
  2. Det verkar som om våren har kommit till er. Skicka gärna hit den

    SvaraRadera