Öland

Öland
Solnedgång

söndag 10 mars 2013

En vacker dag?

Var på tomten på Öland i lördags. Vi har nu fått bygglov. Maken var tvungen att åka dit och se hur det såg ut. Bilderna i detta inlägga är tagna när vi kom dit. Innan vi hann åka därifrån kom det mer snö. Tydligen lovade snöstorm idag.


Ser man vissa bilder kan man tro att våren redan är här. Jämför man med andra har man svårt att tro att de är tagna samma dag. För de ser betydligt vintrigare ut.






Fast en sak som jag gillar med snö- Det är att se på när den smälter. Och hur gräsplättarna bara blir större och större.





Vi har haft gäster på tomten. Det kunde vi också se när vi var där. Fast den gästen har jag inga problem med än så länge. När vi väl blir permanentboende lär jag inte vara lika förtjust. De är nämligen fulla med fästingar och dem gillar jag inte!





Om någon är intresserad av att veta vart vårt hus ska stå så är ena hörnan placerad precis där spåren är som går ihop på bilden under. Ungefär mitt på bilden. Sedan kommer det att ligga åt höger och rakt fram.





Fast efter alla dessa vintriga bilderna behövs någon eller några lite mer våriga. Vi har hittat några ölandsstenar på tomten. Frågan är om vi kan hitta fler och om man i så fall ska använda dem? Egentligen vill jag ha vanlig sten.


Har dessutom fått se ena hörnan av tomten. Eller visst har jag sett den men då var ju tomten en enda skog av diverse sly. Grannen håller också på att gallra ut så det lär bli väldigt fint när det är klart. Maken visar var ena gränsen går.


Men som tidigare skrivit, straxt innan vi åkte tillbaka till fastlandet så föll det snöflingor stora som dasslock. För visst vore det synd om våren redan kom?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar