Öland

Öland
Solnedgång

fredag 10 november 2017

Vart tog den vägen?

Min semester och ledighet? Det kändes så bra i tisdags. Skulle "bara" fixa en del på onsdagen som växte väl mycket. Tror jag är uppe i 14timmar med jobb sen dess. Nåja, chefen ska få ge mig dem en annan dag. I dag vaknade jag redan runt 03 av att jag kände mig jagad. Inte kunde jag komma till ro och somna om direkt heller. Men runt 06,30 gick det dock bra att sova. Blev till att sova lite längre än jag gjort hitintills. Kom inte upp förrän 08,30. Vågade inte sova mer sen.

Blev till att göra sig i ordning och äta frukost. En hög med mejl och annat jobbrelaterat. Sen klädde jag på mig och gav mig av till Borgholm. Smet så fort jag kunde. Är ju ledig idag också. Promenerade i nästan 5 timmar. Blåste vid vattnet och var lä i skogen. Fast halvtid så unnade jag mig en fika. Passade även på att handla det sista som behövdes till middagen. Såg sedan till att vara hemma och ha middagen klar till maken kom.


Maken var dock sen. En liten olycka på bron ställer till det även denna tid på året. Fast idag gjorde det bara att jag hann bli klar. Höll på att duka när kan körde in på tomten. Jag hade dock glömt mjölk till honom. Men som tur var hade han det med sig. Blev gryta som fick godkänt. Lär bli flera gånger. Fick ihop ett par matlådor var till nästa vecka. Har några i frysen också. Skulle jag vilja vara lat så är det helt ok de kommande helgerna. I morgon skall det dock bli kycklingklubbor på något vis. Får se när det är klar vad det blev.


Har förberett tvättmaskinen så det är bara att trycka på knappen i morgon bitti. Lär inte bli mer än en maskin. Finns just nu inte mycket ljust att tvätta. Ska försöka ta det lite lugnt i morgon också. För det jag har jobbat har gett mig en fullbokad kalender året ut. Och ingen ledighet ges vid jul såvida man inte fått det godkänt sedan långt tillbaka eller sålde sin sommarsemester. Så dottern får jag bara träffa 4 dagar av de 9 hon är här. Om vi bortser från de timmar när hon anländer till jag skickar henne vidare. Både när hon kommer och ska åka. Får hoppas på bättre tur nästa gång vi får en chans att fira jul ihop. Var visst bara 7 år sedan sist. Näpp nu släpper vi det och jag tar och lägger mig i stället. maken sover redan. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar