Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 21 november 2017

Halva arbetsveckan avklarad.

Och nästan mer än det. Om man betänker att jag måste hälsa på leverantör på torsdag. Men vi kanske ska ta denna dag först? Kom upp, blev klar och kom iväg. Dock något senare än jag brukar. Gjorde mig ingen större brådska. Skulle ju jobba länge idag. Missade därmed första mötet idag. Fick därmed inget med till nästa möte. Fick fixa till ett annat möte som jag dessutom passade på att fixa mina tilldelade uppgifter redan innan mötet var slut.


Kort lunch men hade ett möte redan innan den var slut. Det fixade jag och därmed så missade jag nästa möte. Däremot har jag hunnit med att göra lite på min mastodont fil. Har tom hunnit nästan halvvägs. Så planen är att sitta länge i morgon så jag nästan blir klar. Dock fick jag ge upp straxt efter 17 idag. Ögonen kändes alldeles fyrkantiga. Kommer dock att ta med datorn hem denna helgen också så det blir några timmar då med.


Attans så kallt idag. Det gick därmed fort att gå hem. Betydligt fortare än normalt. Väl hemma var det till att äta och tina upp innan jag tog på mig och gick ut igen. Maken följde med och vi gick i nästan 1,5 timmar. Ska vara katten om jag inte har fått ihop mina steg idag. Avslutade med att handla frukt till jobbet. Kan köpa på jobbet men jag har ett större urval om jag köper själv i affären. Väl hemma igen så har jag städat av telefonen lite. Och nu återstår att lägga huvudet på kudden och sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar