Öland

Öland
Solnedgång

lördag 4 november 2017

Då har man börjat

Att göra ingenting. Eller jag nästan iaf.Vaknade som jag brukar när jag jobbar. Lyckades dock ligga kvar till halv åtta då jag tassade upp och körde igång första maskinen tvätt. För att tassa tillbaka och sätta mig och läsa på internet. Tog väl nästan 2 timmar innan maken vaknade. Sen satt vi båda och läste en stund innan vi steg upp. Efter frukost och andra maskinen tvätt så körde jag in maken till Borgholm för att hämta hans bil. Den har fått lite omvårdnad i veckan som varit.


Maken körde hem och jag stannade en stund och tog en promenad. Den blev dock inte så lång då det började regna. Men en halvtimme blev det dock. Ett stopp på vägen hem för min del blev det. Köpte in allt som behövdes för att kunna laga till djungelkyckling i morgon. Idag fick det bli rester. Dvs taco's. Hade lite överblivna grönsaker och köttfärs. Maken led hårt eller inte.


Makens dotter med sambo var på besök. Fars dag nästa söndag men då jobbar de. Så de kom idag i stället. Hade vi fått napp hade vi åkt in till Borgholm och spelat lite pokemon men det var inga där som nappade så det får bli en annan gång. Blev lite fika och en massa prat. Och så lite prat till.


Det är värst vad det blir mörkt tidigt numera. Jag tycker jag tänder upp halva huset och ändå är det mörkt. Tror jag ska köpa strålkastare för då borde det väl bli ljust nog? Skickat grattishälsningar till Emil har jag också gjort. Han börjar bli stor nu. Känns inte som det har gått 10 år sedan han var bebis. Fast det klart nu kan vi spela pokemon ihop. Så vi har nog roligare ihop nu än då. För då sov han så snart jag tog upp honom.


I morgon ska jag faktiskt göra två saker. Bära in dahlian som jag glömde idag och laga mat. Men sen får det räcka. Ska ju vara ledig och vila. Men först borsta tänderna och sova. Med lite tur kan jag kanske få sova ända till 7 eller 8 i morgon? Ska få besök så jag vill vara riktigt pigg och alert i morgon. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar