Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 16 november 2017

En lång transportsträcka

Denna dag likväl gårdagen bestod av att jag klev upp, gick till jobbet, sprang runt som en skållat troll tills dagen var slut och en bra stund till. Tur man har bra kollegor. De backar upp en när det blir väl bra och ger en både hjälp och en kick att orka lite till. Tror jag har hunnit med samtliga avdelningar idag om vi bortser från staben. Systemrevisionen blev också klar och med tanke på att vi reviderades mot en standard som ännu inte är införd så klarade vi oss bra. Så en tämligen effektiv dag med andra ord.


Väl hemma så åt jag medan maken diskade. Lagom till han var klar med det mesta fick han mitt med att diska. Fick bli en stunds vila innan vi klädde på oss och gick ut. Hann inte långt innan det började regna. Så stegen har gått åt skogen idag. Men jag har nästan klarat dem iaf. Dottern ringde medan vi var ute och regnade som mest. Fick bli ett samtal när vi kom hem istället. Hoppas hon mådde lite bättre efteråt.


Nu är det mesta förberett inför morgondagen. Jag hade hoppats på att kunna smita redan halv tre men se det ville inte kollegan i Gbg som bokade in ett möte just då. Nåja jag lovade vara närvarande första kvarten. Sen tänker jag dessutom ha allt avstängt och förberett för att kunna springa fort som tusan. Vi behöver vara i Borgholm innan 17 och kommer vi iväg till kvart i så lär vi vara där precis några minuter före men inte mer. Fast det räcker å andra sidan till det vi behöver göra. Men först ska vi sova och sen ska jag ta mig igenom morgondagens arbete. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar