Öland

Öland
Solnedgång

söndag 19 november 2017

En vilande helg

Sitter med två heltidstjänster just nu. Även om en del är bort strippat så var det ändå väl tjockt i kalendern för oss båda,Blir inte enklare att göra allt själv. Men än sover jag om nätterna iaf. Kommer även upp om morgnarna när jag ska. Så även i fredags. Hann med mer än jag trodde men inte allt jag hade behövt. Lyckades iaf smita en stund tidigare men inte tillräckligt tidigt för att hinna hämta makens reservnyckel. Då hade jag ändå hoppat över lunchen.

Japp de blommar fortfarande ute.
Nåväl det får lov att gå med bara en nyckel en vecka till. Nästa fredag är jag ledig. Var visst undersökning av mig som gällde då. Och kallar sjuka huset är det lika bra att komma innan man själv också blir sjuk. Ett stopp på vägen hem blev det också i fredags. Det för att hämta paket och inhandla mat till helgen. Hmm det går dåligt med att tömma frysen. Dock fanns inte allt där vi var så vi stannade hemmavid också. De har nästan alltid det vi vill ha.


Gårdagen gick till att sova bort halva dagen, tvätta hela tvätthögen med efterföljande jobb, En mycket kort och intensiv promenad (duggregn har den effekten på mig) hann jag också med. Dock blev det väldigt simpel middag. Fixade dock till grytan som vi skulle äta idag också.= Jag slapp laga mat idag. Sen blev det mer slappa. Trots att jag sov väl länge somnade jag tidigt. Dock vaknade jag tidigt idag.


Klockan elva var väskan packad, blommorna vattnade, jag i ordning och på väg ner till Borgholm för en promenad. Betydligt bättre väder så dels blev det någon km inne i Borgholm innan jag gick upp till Kaffetorpet och slottsruinen. Därefter ytterligare en runda i Borgholm innan jag satte mig i bilen och åkte hem. Hann också förnya mitt lotto. Hade vunnit hela 80kr! Behövde inte betala så mycket för att spela i ytterligare 5 veckor. Rik på spel lär jag aldrig bli men skam den som ger sig så jag försöker lite till. Totalt blev det en promenad på över 4 timmar.


Hunnit ta mig till lägenheten, packa upp, förbereda morgondagen osv. Nu återstår att borsta tänderna. Kan bli en hyfsat tidig kväll idag. Lär behövas för trots att jag satt hemma vid köksbordet och jobbade i dryga 2 timmar lär jag behöva några sena kvällar. Förhoppningsvis dock inte i morgon. Behöver ta mig in till Växjö. Laddare till mobilen är bra att ha nämligen. Den vill också ha mat nästan varje dag. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar