Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 29 november 2017

Ja vad ska man säga

Nåväl jag var på jobbet innan jag i normala fall går hemifrån. Men jag skulle iväg med kund till leverantör och ville inte komma dit genomsur. Så maken skjutsade mig till jobbet. Men han har ju också en tid att passa. Med andra ord blev jag tidig. Hann med en aning när jag var där. Hann förbereda allt utom tågbiljett inför resan direkt efter jobbet. Hann delegera lite och tala om att idag och i morgon är det få som får hjälp.


Besöket då. Tja, det blev som det blev. Inte mycket att dividera om. Mängder med jobb kvar att utföra men vi var ganska överens både kundens motsvarighet till mig och jag om att vi troligen hinner gå i pension innan allt på en riktigt bra nivå. Om de ens hinner tills dess. (Det är trots allt 15-20 år vi pratar om.) Kundens kemist är dock mer positiv. Så vem vet? Kollegan och deras kemist slutför det sista i morgon utan min hjälp. Eller jag har skickat mina noteringar till kollegan så han har lite guidning iaf.


Väl tillbaka hann jag runt avdelningen och jag hann boka tågbiljetterna och skriva ut dem. Sen fick jag ringa maken och be honom hämta mig. Behövde ju hinna hem och hämta väska samt komma till perrongen innan tåget gick. Hann tom ta en mycket kort promenad. Men allt vad steg och motion är något jag kan glömma denna dag. Det gick bra ända fram till Linköping. Där var mitt nästa tåg inställt. Fick snällt invänta nästa. (Tur man hann med näst sista då.) Vad gör man i Linköping i en timme? Jo finner fler pokemon spelare och hinner göra ett par raider under tiden. Alltid trevligt med nya bekantskaper som är trevliga.


Som tur var låg hotellet när jag väl fick åka vidare bara runt hörnan från stationen. Dock hade klockan passerat väl 21 innan jag hade kommit in på rummet så någon extra promenad blev det inte. Hoppas orka upp så jag iaf kan få ihop någon km i morgon bitti. Men det återstår att se. Har iaf passat på att duscha och tvätta håret. Behöver med andra ord inte avstå promenaden för att det är kallt ute och håret blött i morgon. Har också hunnit svara på de flesta akuta mejlen. Ska kolla en sak till sen måste jag sova. Har ju utbildning i morgon och det vore ju bra om något fastnar också. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar