Öland

Öland
Solnedgång

måndag 20 november 2017

Jag behöver sol!

Allt känns bättre med sol. Har inte sett solen på alldeles för länge nu märkte jag före lunch. Hade någon erbjudit mig ett jobb då hade jag troligen accepterat på stående fot utan betänketid. Jag kom iaf upp i morse och var på jobbet i hyfsad tid. Hade tänkt att jobba länge idag så jag får min tunga fil klar någon gång. Men trots att jag tom satt hemma och jobbade i några timmar igår så tyckte någon att jag kunde ha gjort mer. Var inte rätt dag för det kände jag. Men jag fick iaf inget utbrott och det är alltid något.


Blev en aning bättre efter lunch men inte så bra att jag stannade längre. Jag gick hem en kvart efter klockan hade ringt för hemgång. Kallt och halt som attan men klarade mig hela vägen hem utan att varken förfrysa mig eller halka. Bara lite stel om fingrarna för topparna frös trots vantar. Tinade dock fort när jag väl kom in i värmen. Direkt när jag kom hem så var det Växjö som gällde. Någon - nämner inga namn - glömde sin laddsladd till telefonen. Och med 6% laddning var det bråttom. Blev lite annat också. Juliga saker samt ett flertal idéer om julklappar.


Fick bli lite att äta också. Finns ju Subway där och mackor är gott. Helst deras fullkorn. Sen behöver jag motion så några varv blev det också. Var dock hemma innan de stängde. Innan jag gick in fick det bli några pokemonstopp. Eller mer exakt gym. Någon hade slängt ut mig från ett så jag kastade ut den som sedan hade kastat ut mig lagom till jag var inne och fått av mig alla lager med kläder. Suck. Nåja, tar tillbaka det i morgon på väg till jobbet. Inte för att jag måste utan för att jag kan. Och så är det lite kul också.


Har hunnit med att förbereda för morgondagen, se ett par avsnitt av NCIS och ställa till disk. Har äntligen fått min varma choklad. Det som saknades var en klick glass och chokladsås. Glassen har jag i stället för grädde som jag inte gillar alls. Är bara chokladen tillräckligt varm funkar det med en sked glass istället. Sitter nu och känner att sova inte vore dumt. Så God natt med Er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar