Öland

Öland
Solnedgång

fredag 3 november 2017

Nu stoppar vi tiden ett tag tack!

Vaknade och kom upp idag också. Väl klar så passade jag på att bära nere lite packning till bilen innan jag tog min väska och gick till jobbet. Inplanerat var 45min utan möten idag. Förutom lunch då. Kan säga att den planeringen sprack rejält. Hann dock göra nästan allt jag var tvungen att fixa. Tom räkna ut leveranssäkerheten. Men jag gjorde inte filen för den fattade ingen av oss utan på gamla viset. Dvs räknade ut hur många sändningar som var fel. Därefter vad det gav i %. Sen var det ju bara att räkna baklänges för att få fram säkerheten. Tur man räknat ut sånt förr.
 

Var även klar att sluta i tid. Dock visade det sig att maken att missuppfattat tiden med en halvtimme. Kan säga att det inte var risk för parkeringsböter på vägen iaf. Å andra sidan försökte jag att hålla hastigheten hela tiden. Hann precis till frissan. Hann tom få av mig jackan innan jag satt i stolen. Så nu är jag nyklippt och får klara mig till trettondagsafton. Maken blev klippt direkt efteråt.


Blev ytterligare ett stopp på vägen hem. Nu finns det frukost iaf. Och en del till middagen i morgon. Väl hemma var det till att tömma bilen och sedan packa upp. Vi hade även hämtat var sitt paket på vägen hem. Maken ville veta vad jag hade köpt. Berättade inte och öppnade inte paketet heller. Lät honom göra det när inte kunde hålla sig längre. Vad det innehöll? 4 led-belysningar. Ska testa och se om min ide funkar. Ska testa innan jag berätta vad.


Nu återstår sängen och en dryg vecka med vila. Skall dock jobba på onsdag men hemifrån. Har ett skype möte och det funkar från köksbordet. Sen är det vila som gäller! Och göra det som förefaller vara tillräckligt inspirerande för att göras. Får gäst några dagar. Måste bara säga till henne att ta med stora oömma sockar..... Men först sova. God natt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar