Öland

Öland
Solnedgång

måndag 27 november 2017

När inget blir som man tänkt

Har haft en sådan dag idag. Började dagen med en inriktning som plötsligt ändrades och så ska det tydligen vara ett tag till. Hade tänkt att jobba lite med filen. Jo tack den har jag inte ens hunnit öppna. Och inte hinner jag i morgon för den dagen blev uppbokad till fullo med allt annat. Onsdag har vi kundbesök och ska besöka leverantör. Alltså ingen tid då heller. Torsdag är det kurs. Fredag nu månad och rapporter som ska göras. Tja jag ska tydligen inte jobba denna veckan heller.


Men om vi ska börja från början så förstår jag inte varför klockan måste gå så väldans fort när man sover. Tycker den kan gå betydligt långsammare då. Nåväl jag var både upp och klar i ok tid. Dock regnade det av och till så jag beslöt mig för att vara lat. Tänkte alltså ta bilen så jag slapp bli blöt. Men när jag väl kom ut och skulle gå till bilen var det uppehåll. Tyckte det var bäst att passa på. Ett varv runt centrum innan jag skulle ta bilen och köra till jobbet. Dock var det så trevligt att gå så rätt var det var så var jag på jobbet. Så gick det med den latmasken.


Det var inte lika trevligt att gå när jag skulle hem. Attans vad det drittlade då. Var rätt blöt när jag väl kom hem. Fick bli några mackor sedan behövde vi åka till Växjö. Någon hade glömt varma kläder. Det var dock inte jag för jag har halva min garderob här. Så det ska finnas varmt om så behövs. Själv köpte jag med andra ord ingenting. Inte ens en melted choklad när jag passerade.


Väl hemma så blev det lite film innan det var dags att förbereda morgondagen. Borstat tänderna har jag gjort. Det som återstår är att slå igen pc-n, släcka lampan och sova. Vilket jag borde ha börjat göra för en stund sedan. Behöver köra till en liten by utanför Gnosjö i morgon. Då är det bra om man håller sig piff medan man kör. Behöver också komma ihåg att boka tågbiljett till onsdag. God natt.

2 kommentarer:

  1. Klockan går alltid fortare nattetid! Både när man sover och om man råkar vara på fest...

    SvaraRadera