Öland

Öland
Solnedgång

lördag 11 november 2017

Seg

Det var en mycket seg start på dagen och inte har den varit speciellt effektiv någonstans. Jo det skulle vara när beslut om mat skulle fattas. Men för att ta det från början. Vaknade av att maken inte kunde sova. Lyckades efter mycket om och men somna om. (Jo maken lyckades rätt fort så snart jag var klarvaken.) Det var en aning väl tidigt att stiga upp då. När jag väl somnat om var det knappt att jag vaknade av väckarklockan straxt efter 9.


Sen skulle jag bara läsa lite på nätet osv före frukost. Hm blev nästan lunch innan det blev frukost. En maskin tvätt blev tvättad och upphängd. Maken hade studsat ut och fixat lite av det jag hade försökt med men inte riktigt fått till. Jag slöade ett tag till. Fick dock för mig att jag behövde motion idag också. Maken ville följa med. Blev en tur till Borgholm för promenad. Det blåste dock en aning hemma. Kan tala om att då blåser det absolut inte mindre i Borgholm.


Maken lämnade vantar och mössa hemma. Det blev till att låta bli att gå vid vattnet med andra ord. När vi hade gått en stund blev det dags att besluta om middag. Skulle vi åka hem och laga till den (ca en timme behövdes för att tillaga det som var förberett) eller skulle vi äta när vi ändå var i Borgholm. Det fock bli det senare. Sen lurade jag maken till att vara i där ytterligare 40 min. Vi avslutade med att handla det absoluta nödvändigaste till i morgon. Jag har nu både bröd och pålägg till frukost. (Dock ingen mjölk till varm choklad som jag har varit sugen på ett tag nu. Men det ska helst vara den man gör själv så den inte behöver bli så söt.)


Sen har jag fortsatt att slöa. Lät dock tvättmaskinen få jobba ytterligare lite. Och så är kycklingen färdig till middagen i morgon. Behöver bara fixa grönsaker och ris till. (Hoppas barad et blir gott för jag har inte följt något recept utan kört lite Kajsa Warg. Dvs tagit av det som fanns hemma.) Nu har klockan blivit väl mycket och i morgon behöver jag komma upp i samma tid som jag har stigit upp tidigare i veckan. Helst innan dess också. Alla söndags måsten som ska göras. Dags att sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar