Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 28 november 2017

Kort

Haft en fullt upp dag. Men jag kom upp och kom iväg till jobbet. Även idag funderade jag på att fuska med att ta bilen för att gå iaf. Lite jobbigare hem. Men jag kom hem och jag gick hela vägen hem också. Då regnade det inte så mycket var mest kallt. Jag har dock hunnit med en hel del. Man kan ju alltid utnyttja bilresor med att diskutera, lyssna och få medarbetare att må en anings bättre.


På eftermiddagen hade jag tur och det möte som jag skulle ha blev betydligt kortare än tänkt. Jag hann göra telefonsamtalet jag hade utlovat. Gjort klart filen som jag hade lovat till den sista denna månaden. Men då både morgondagen samt torsdag redan är mer än välfyllda så var det egentligen idag. Hann tom kolla till leverantören jag ska till i morgon. Betydligt bättre men kanske inte riktigt i hamn än.


Väl hemma har jag ätit, tagit en promenad samt packat det sista som jag behöver för en övernattning. Hade dock fuskat och packat det mesta i morse. Men nu är väskan helt klart. Även om det har regnat en evighet här nu så var blommorna i fönstret törstiga. Så de har fått vatten. Nu ska jag krypa i säng. Hoppas hinna ringa och beställa mina tågbiljetter i morgon. Kan vara skönt att ha innan jag står på stationen. Men först sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar