Öland

Öland
Solnedgång

måndag 6 november 2017

Att ta det lugnt

Har haft semester under hela dagen. Maken jobbar dock som vanligt och steg upp redan 04,30. Det finns någon här som inte lyckades somna om. (Är en anings trött nu.) Jag försökte någon timme men sedan satt jag och läste på nätet, spelade spel osv tills jag hörde att min gäst var upp och rörde sig. Tänkte att hon kunde få sova tills hon vaknade. En kanna te senare var det dags för frukost. Gästen valde dock kaffe.


Vi tog oss in till Borgholm för promenad och lite småärenden. Blev visst en promenad runt staden, kaffetorpet, ruinen och tillbaka till stan. När vi nästan var vid bilen kom vi på att vi skulle handla först. Gick alltså till affären. Därefter kom vi på att vi hade glömt att fika så det gjorde vi också innan vi gick till bilen för att åka hem.


Det som var planerat för dagen var lite hemma fix av oss själva. Således började vi med ansiktsmask. Attans så kletig att få dit. Sen skulle den torka på 10-15min. Kan säga att den inte hade torkat på 20 heller. Om det tog oss 5 min att få på den. Så när den väl torkat tog den 20 min att bli av med den. (Ont gjorde det också men inte värre än att vi tänker göra om det...) Sen tog vi paus i fixandet och lagade middag och åt. Blev några matportioner över. Så vi har sparat till maken.


Efter att ha städat undan efter middagen så fortsatte vi med fötterna. 2 timmar skulle man sitta. Blev till att tvätta fötterna därefter. För att sedan komma på att det var smartare att duscha. (Attans så bra med 2 badrum.) Sen blev det till att slappa. Vi har ju trots allt semester. Och nu straxt före 21 så konstaterade vi att vi går och lägger oss för lite skönhetssömn. (Eller att det var bättre att vakna tidigt av oss själva än sent och trötta.) God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar