Öland

Öland
Solnedgång

lördag 13 oktober 2012

Lite gjort

Hade egentligen hoppats på att ha hunnit mycket mer men får väl vara tacksam för det lilla. Har iaf hunnit med det viktigaste. Att få håret klippt. Fick min klipptid förskjuten 5 veckor. Först för att frissan skulle på någon mässa. (Aldrig fel att få lite nya influenser). Därefter var hon snäll och bytte helg med kollegan. Men nu är det iaf gjort och ny tid är också beställd.



Hann med både barnloppis och lite affärer. Samt fika på stan eller det var nog mer lunch med tanke på vad vi åt. Hann med att träffa maken dotter och jag kunde äntligen överlämna presenten från Staterna. Var iofs inget speciellt bara lite kläder från Victoria Secret.



Sortera och organisera förrådet har vi också hunnit med. Fick hjälp av maken då det efter nästen en hel vecka med underbart väder regnar igen. Kört två lass med möbler också. Inga fulla lass med det som behövdes och kunde köras. Snart är stugan i samma skick som när vi började hyra den.



Två kartonger har också blivit packade. Och egentligen borde jag köra bort dem till förrådet samt hämta två nya tomma kartonger. Men jag känner mig lite lat så jag struntar troligen i det. Hinner ev göra det i morgon innan vi ska åka. Ska försöka komma ihåg att ta med minst två helst tre kartonger som jag ska gå igenom. Troligen kan jag sortera ut en del. Helst vill jag ha 2 julkartonger med mig samt en med vad jag tror är dukar i. Men är osäker. Kanske kan hitta lite mer till dottern?



Var och handlade lite för att äta. Hittade mig en läcker orkidé men inte av det blåa slag som jag såg för några veckor sedan. Men en ny orkidé blev det. Hoppas bara jag reder ut att hålla den vid liv. Men den jag redan har verkar trivas i köksfönstret så det kanske även denna gör?



Kanske trots allt skulle förbereda en låda i fall jag får för mig att åka och byta? Verkar nyttigare än att fastna i datorn iaf.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar