Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 17 oktober 2012

När man tar sig själv i kragen

Har hela våren och sommaren sagt att jag ska ta med kartonger från förrådet för att gå igenom och se om jag verkligen vill ha allt kvar som jag har plockat ner. Fick två kartonger med mig i söndags. En med div prylar i och en mer julgransinspirerad låda.



Från div lådan har jag nu 6 saker kvar. 2 sake set från mitt besök i Japan för ett par år sedan och 4 andra saker. 2 är jag fortfarande osäker på de ska vara kvar eller ej. Men tills jag vet får de vara kvar.






Jullådan blev en kvarts låda kvar. En del gamla glaskulor som maken har minnen av sedan han var liten och lite annat som vi enades om att det kunde vara roligt att ha om vi någon gång vill ha gran i framtiden. Så som röda kulor, lite guldhjärtan osv. Men glitter osv försvann. Kostar inte många kronor att köpa nytt om vi vill ha.





Makens dotter kommer att få en dryg halv pappkasse. Vi ringde och frågade. Hon var osäker på om hon ville ha något över huvudtaget. Men detta var hon intresserad av att kolla på innan det åker iaf.





Det vi plockade undan till dottern la vi en flyttkartong. Hon har önskat sig div julpynt.Vi stoppade ner det vi tror hon kan tänka sig eller som jag hade när hon var liten. Vi funderar ju på besöka henne innan jul så då kan vi ta lådan med sig.



Att det blev en IKEA kasse med prylar till Stadsmissionen eller dylikt talar vi inte så högt om? Nu är det bara resten av kartongerna kvar. Tänker dock försöka sortera några direkt i förrådet i helgen. Iaf om jag får ihop några i stugan som jag kan köra bort. Måste ju få stugan tom också. Och så ska jag se om vi inte kan få med tre kartonger till lägenheten och för sortering i nästa vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar